Savićević: Neka Kaluđerović dođe na TV emisiju i povede saradnike, Raja Božovića, Vera Dukića i Duška Šarića

Kaluđerović, nekadašnji internacionalni sudija, bio je juna prošle godine protivkandidat Savićeviću za mjesto predsjednika FSCG

36623 pregleda 53 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednik FSCG Dejan Savićević pozvao je večeras u emisiji Argumenti na Javnom servisu protiv kandidata na prošlogodišnjim izborima, Jovana Kaluđerovića, da se pojavi na televiziji, izloži svoj program i povede saradnike.

Kaluđerović, nekadašnji internacionalni sudija, bio je juna prošle godine protivkandidat Savićeviću za mjesto predsjednika FSCG, ali se nije pojavio na Izbornoj Skupštini smatrajući je nelegitimnom.

Kaluđerović je danas poslao saopštenje za javnost u kojem se zapitao da li je Fudbalski savez Crne Gore, ne čelu sa Savićevićem, jači i od države Crne Gore.

Savićevićevićev odgovor bio je kratak:

"Dajte mu jednočasovnu emisiju, neka izloži svoj program, neka povede i saradnike - Raja Božovića, pošto vidim da su nakon svega ponovo u dobrim odnosima, Vera Dukića i Duška Šarića".

Božović je dugogodišnji predsjednik Zete, nekadašnji potpredsjednik FSCG, koji je 2009. godine doživotno suspendovan baš zbog sukoba sa Kaluđeroviće, - tadašnjim arbitrom, koji je odbio da sudi meč Zeta - Sutjeska zbog Božovićevih prijetnji.

Vero Dukić je bio kandidat za predsjednika nakedašnje srednje regije - FSCG centar, dok je Duško Šarić dugogodišnji predsjednik FK Rudar, dvostrukog crnogorskog šampiona i četvorostrukog osvajača Kupa.

Savićević je, takođe, pozvao Kaluđerovića da se pojavi na julskoj, redovnoj Skupštini FSCG, naglasivši da će biti na čelu Saveza sve dok ima većinu.

Bonus video: