Ilić produžio ugovor sa Partizanom

"Pokušaću da opravdam njihovo povjerenje, da pomognem klubu da osvoji duplu krunu i kvalifikuje se za Ligu šampiona", rako je Ilić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.
0 komentar(a)
Saša Ilić, Foto: FK Partizan
Saša Ilić, Foto: FK Partizan
Ažurirano: 13.07.2012. 14:13h

Dugogodišnji kapiten Partizana Saša Ilić produžo je danas ugovor do ljeta sljedeće godine i najavio da će igrati dokle god bude mogao.

"Želim da se zahvalim ljudima iz kluba na svemu što pričaju o meni, na novom ugovoru. Pokušaću da opravdam njihovo povjerenje, da pomognem klubu da osvoji duplu krunu i kvalifikuje se za Ligu šampiona", rako je Ilić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

On je istakao da je jedna od tajni dugovječnosti sjajan odnos sa svim saigračima i mlađim i starijim, kao i činjenice da tokom dosadašnje karijere nije imao mnogo problema sa povredama.

"U ovom trenutku jedino što želim je da budem zdrav, zato toliko i trajem. Kada budem osjetio da više ne mogu, povućiću se sa terena", rekao je Ilić.

Ilić je u dresu Partizana odigrao 578 utakmica i nalazi se na drugom mjestu "vječne liste" fudbalera koji su odigrali najviše klupskih utakmica, iza neprikosnovenog Momčila Vukotića, koji je za crno-bijele odigrao 791 utakmicu i postigao 339 golova.

Za nacionalni tim odigrao je 37 utakmica i postigao četiri gola.

Bonus video: