Jovetić u Mančester sitiju za 140.000 nedjeljno

"Ostali su detalji u ugovoru koji ne bi trebalo da predstavljaju problem", citirao je "San" izvor koji je blizak Jovetiću
0 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.07.2013. 20:09h

Stevan Jovetić je praktično novi fudbaler Mančester sitija.

Tako tvrde engleski mediji i navode da su "građani" i Fiorentina dogovorili transfer vrijedan 31 milion eura i da je ostalo još samo da crnogorski napadač dogovori lične uslove sa "građanima".

Kako navodi "San" Jovetićev zahtjev je da potpiše petogodišnji ugovor i da mu ovaj premijerligaš plaća 140.000 eura nedjeljno.

Za Siti to svakako ne bi bio problem, pa se može reći da je fudbaler Fiorentine na korak od „Etihada”.

"Ostali su detalji u ugovoru koji ne bi trebalo da predstavljaju problem", citirao je "San" izvor koji je blizak Jovetiću.

Gotovo iste informacije stižu i sa Apenina - mediji navode da je samo pitanje sata ili dana kada će Jovetić uhvatiti let za Mančester i otići na ljekarske preglede.

Novi menadžer Sitija Manuel Pelegrini tako dobija veliko pojačanje u napadu, a istovremeno je i najavio da će u klubu ostati i Edin Džeko.

"Razgovarao sam sa Džekom prije dvije nedjelje, izrazio je želju da ostane u klubu i on je za mene veoma važan igrač. Uvjeren sam da će ove godine pokazati koliko vrijedi", rekao je Pelegrini za engleske medije.

Po najavama, Jovetić neće biti jedino pojačanje u napadu Sitija jer se očekuje da stigne i Alvaro Negredo iz Sevilje, i to za 23 miliona eura.

Klub iz Mančestera je do sada angažovao krilo Hesusa Navasa iz Sevilje i Brazilca iz Šahtjora Fernandinja, dok je Karlos Teves otišao u Juventus.

Bonus video: