Mančester siti čeka Stefana Savića

Roberto Maćini, menadžer Sitija, kako se saznaje, impresioniran je kvalitetom mladog Mojkovčanina, za kojeg vjeruje da bi se odlično uklopio u stil igre u Premijer ligi.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.06.2011. 11:55h

Ni Mančester junajted, ni Arsenal, Juventus, Atalanta, Inter, Roma, Porto, niti Sporting, već bogati Mančester siti – budući klub Stefana Savića mogao bi biti član Premijer lige, koji je ozbiljno zainteresovan za usluge crnogorskog reprezentativca i štopera Partizana.

Roberto Maćini, menadžer Sitija, kako se saznaje, impresioniran je kvalitetom mladog Mojkovčanina, za kojeg vjeruje da bi se odlično uklopio u stil igre u Premijer ligi. Zato je krenuo u ofanzivu sa jasnom željom da Siti pojača sa Savićem.

U beogradskim medijima objavljena je informacija da je posao oko ovog transfera završen, pominje se i cifra od sedam miliona obeštećenja za Partizan (od čega 40 odsto pripada BSK Borči). Međutim, prema saznanjima “Vijesti”, realizacija ovog transfera još uvijek nije gotova, ali jeste u odmakloj fazi …

“Tačno je da Mančester siti zainteresovan da dovede Stefana, koji treba da donese konaču odluku u toku dana. Ako Stefan prihvati Mančester siti, onda je na engleskom klubu i Partizanu da se dogovore oko obeštećenja. U svakom slučaju, glupo je da komentarišem cifre koje se pominju u medijima jer nijesu tačne“, kazao je „Vijestima“ Žarko Peličić, menadžer crnogorskog reprezentativca.

Bonus video: