Mihajlović ne zna kada se Baloteli vraća na teren

4 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: Beta/AP
Siniša Mihajlović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.10.2015. 17:18h

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je da ne zna kada će napadač roso-nera Mario Baloteli da se vrati na teren.

Baloteli je povrijedio prepone krajem septembra i pretpostavljalo se da će kratko pauzirati, međutim, njegov oporavak prolongiran je na neodređeno vrijeme.

"Bol u mišićima prođe, a onda se vrati. Ljekari nastoje da riješe ovaj problem i riješiće ga. Pokušavali su mnoge stvari kako bi sanirali povredu, ali Baloteli je trenutno nesposoban za rad. Ja ne znam kada bi on mogao da se vrati u tim", rekao je Mihajlović, a prenosi Skaj Italija.

Srpski stručnjak na udaru je kritika nakon neubjedljivih igara Milana i brojni mediji spekulišu da bi uskoro mogao da dobije otkaz.

Trofejni klub u nedjelju je na domaćem terenu teškom mukom pobijedio Sasuolo (2:1) i poslije devet odigranih kola nalazi se u sredini tabele italijanske Serije A sa sedam bodova zaostatka za vodećom Romom.

Milan u narednoj utakmici dočekuje u srijedu ekipu Kjeva, a od ishoda tog meča vjerovatno zavisi i Mihajlovićeva sudbina na klupi sedmostrukog prvaka Evrope.

Bonus video: