Oporavljeni Carević na meti Galatasaraja

Carević, koji je nedavno napunio 20 godina, operisao je meniskus 18. januara, a proces rehabilitacije trajao je kraće nego što se očekivalo. Baš u trenucima dok se oporavljao, u turskim medijima se pojavila vijest da bi mogao da ode iz Barselone i da pređe u Galatasaraj, gdje bi od naredne sezone bio u najužoj konkurenciji za prvog golmana.
2028 pregleda 0 komentar(a)
Lazar Carević, Foto: Barselona
Lazar Carević, Foto: Barselona

Mladi crnogorski golman Lazar Carević oporavio se od operacije meniskusa i bio je na klupi Barselone B na utakmici sa Teruelom prošlog vikenda.

Carević, koji je nedavno napunio 20 godina, operisao je meniskus 18. januara, a proces rehabilitacije trajao je kraće nego što se očekivalo.

Baš u trenucima dok se oporavljao, u turskim medijima se pojavila vijest da bi mogao da ode iz Barselone i da pređe u Galatasaraj, gdje bi od naredne sezone bio u najužoj konkurenciji za prvog golmana.

Mediji u Turskoj pišu da Fatih Terim, legendarni trener, smatra da je došlo vrijeme za rastanak sa Fernandom Muslerom, te da želi da podmladi ekipu i pruži šansu i mlađim golmanima.

Navodno, Terim je zainteresovan za Carevića i za 24-godišnjeg čuvara mreže Rizespora Gokana Akana, koga prati i Hofenhajm.

Kako pišu mediji, postoji kontakt sa Barselonom, ali je za prave pregovore još rano...

Carević je od juna 2017. u Barseloni, a došao je iz Grblja.

Bonus video: