Perišić na korak od "Old traforda", Marsijal na "Meaci"

Inter, naime, želi Marsijala na pozajmicu (s opcijom otkupa na kraju sezone), a pored francuskog igrača potrebno je da Junajted pošalje i 20 miliona eura
0 komentar(a)
Marsijal, Foto: Reuters
Marsijal, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.07.2017. 17:56h

Inter i Mančester junajted nisu daleko od dogovora kada je u pitanju transfer Ivana Perišića na "Old traford".

Milanski klub je do prije nekoliko dana držao cijenu, nije želio da čuje za manju cifru od 55 miliona eura za Hrvata, a sada ima drugačiji plan - spreman je da pusti bivšeg napadača Volfsburga ako bi i Junajted poslao Antonija Marsijala ka "Đuzepe Meaci".

Inter, naime, želi Marsijala na pozajmicu (s opcijom otkupa na kraju sezone), a pored francuskog igrača potrebno je da Junajted pošalje i 20 miliona eura.

Sada je odluka na Žozeu Murinju, koji želi Perišića još od marta kada su i razgovarali u Zagrebu.

"Očekujem još dva pojačanja, ali me ne pitajte o imenima", rekao je Murinjo.

Inter, u stvari, ne želi da pusti Perišića, ali vjeruje se da će presuditi volja igrača, koji po svaku cijenu želi da postane "crveni đavo".

"Ako bude jasno da Ivan hoće da ide, onda ćemo pregovarati. Junajted zna šta mi želimo, zanima nas jedan njihov fudbaler i novac. Narednih dana treba da vidimo šta će reći Perišić", istakao je direktor Intera Valter Sabatini.

Inter je danas poražen od Nirnberga u pripremnoj utakmici sa 2:1, a Perišić nije igrao, već je dobio dozvolu kluba da zbog zubobolje otputuje u Split kod svog stomatologa.

"Neka navijači ostranu mirni, uprava radi svoj posao i pojačanja će doći. Perišić? Plan je da sa nama ide u Kinu, jedino ako se nešto brzo ne promijeni", kazao je trener Lućano Spaleti.

Jedno od pojačanja Intera bi mogao da bude Rađa Naingolan.

"On je jedan od igrača koje želimo", dodao je Spaleti.

Stevan Jovetić je meč protiv Nirnberga odgledao s klupe.

Bonus video: