Rezak: Vučinić je u mom plejstejšn timu

O kvalitetu Vučinića ponbajbolje govori podatak da sam ga čak kupio za svoj tim na plejstejšnu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.11.2011. 20:58h

Iako rezervisani u obraćanju medijima prethodnih dana, tenzije su, od juče, počele da drmaju ne samo reprezentaciju Češke već i domaću javnost pred prvi duel baraža na stadionu “Đenerali”.

Meč sa Crnom Gorom je konačno dospio u samu žižu javnosti, pa su i brojni intervjui sa akterima istorijske utakmice preplavili izdanja čeških novina. A da utakmica nije samo istorijska za Crnu Goru, potvrdio je napadač Anortozisa i reprezentacije Češke Jan Rezak.

- Za mene je baraž finale Svjetskog prvenstva. Slijede mi dvije utakmice života - kazao je Rezak i dodao:

- Šanse su podjednake, iako osim Vučinića i Jovetića ne znam nikoga iz njihovog tima. O kvalitetu Vučinića ponbajbolje govori podatak da sam ga čak kupio za svoj tim na plejstejšnu. Još ako se zna kakav nas pakao čeka u uzvratnom meču. Našao sam na internetu neke sekvence sa njihovog stadiona i malo je reći da nas čeka burna atmosfera - zaključio je Rezak..

Udarne naslovnice donose intervjue: Legendarni Dejan Savićević, ali podvlače da je velika šansa izabranika Mihala Bileka podatak da golman Mladen Božović ne brani u matičnom klubu.

I dilema više za Češku nema, jer osim suspendovanih Hubšmana i Hubnika, Bilek nema drugih kadrovskih problema. Milan Baroš i Petr Čeh (stigao sa specijalnom maskom iz Milana) su izdržali cijeli trening, jedini juče, pošto su ostatak vremena češki reprezentativci proveli posmatrajući sekvence sa utakmica naše selekcije.

A konačno, od juče mogu da odahnu i češki fudbalski zaljubljenici, pošto je televizija ČT4 objavila da će direktno prenositi uzvratni duel sa stadiona pod Goricom.

Bonus video: