Zategnuti odnosi na relaciji Mbape-Tuhel: Leonardo prisustvovao sastanku, nerazumijevanje raste

Odnosi na relaciji Kilijan Mbape - Tomas Tuhel su zategnuti, a sve je kulminiralo u subotu na meču protiv Monpeljea, kada je trener Parižana odlučio da Mbapea izvede iz igre u 68. minutu
3390 pregleda 0 komentar(a)
Kilijan Mbape, Foto: Beta/AP, Beta/AP
Kilijan Mbape, Foto: Beta/AP, Beta/AP
Ažurirano: 03.02.2020. 12:19h

PSŽ lagano ide ka novoj tituli u Ligi 1, ali navijače "svetaca" brinu dešavanja u svlačionici ovog kluba.

Odnosi na relaciji Kilijan Mbape - Tomas Tuhel su zategnuti, a sve je kulminiralo u subotu na meču protiv Monpeljea, kada je trener Parižana odlučio da Mbapea izvede iz igre u 68. minutu. Do tog trenutka meč je bio riješen - PSŽ je vodio 5:0, a Mbape imao gol i asistenciju.

Po izlasku iz igre mladi Francuz nije sakrivao nervozu, ušao je u oštru raspravu sa Tuhelom, a zatim vidno ljut sjeo na klupu za rezervne igrače.

Le Parisien jutros piše da su Tuhel i Mbape juče razgovarali, a da je sastanku prisustvovao i sportski direktor Parižana, Leonardo. Navodno, sve je prošlo u mirnoj atmosferi, ali su odnosi na relaciji trener-igrač i dalje zategnuti. Nerazumijevanje koje postoji i dalje raste.

Mbape navodno Tuhelu zamjera način na koji se prema njemu odnosi. Takođe, napadač smatra da njemački stručnjak ovim potezima šteti klubu i na marketinškm aktivnostima, koji Mbapea predstavljaju kao zaštitno lice kluba.

Ovo nije prvi put da se Mbape sukobio sa Tuhelom. U istoj situaciji bili su prošle godine, kada je Francuz rano zamijenjen.

Sada stvari izlaze na površinu, ali upravu Parižana više od ovoga treba da brine činjenica da Mbape još nije produžio ugovor. Njemu sadašnji ističe 2022. godine, a želja da zaigra za Real nije tajna...

Bonus video: