Grej: Nismo imali sreće, Lesor je bio tamo gdje smo željeli da bude

Gledaćemo snimak, analizirati naše greške i pokušati da izađemo i dobijemo naredni meč. Moramo da iznudimo majstoricu, vratimo se ovdje i trijumfujemo na našem terenu - naglasio je Rob Grej

9900 pregleda 2 komentar(a)
Matija Lesor je opet bio tragičar protiv Budućnosti, Foto: AS Monaco basket
Matija Lesor je opet bio tragičar protiv Budućnosti, Foto: AS Monaco basket

Rob Grej je sa 13 od svojih 18 poena na prelazu između 3. i posljednje četvrtine gurao Monako ka pobjedi, pomagao mu je Matija Lesor, ali je Francuz bio tragičar.

Kao i 2018. na trećoj utakmici finala ABA lige u dresu Crvene zvezde, Lesor je promašio zicer za pobjedu protiv Budućnost Volija, koja je napravila veliki, možda i odlučujući korak ka polufinalu Evrokupa.

- Nismo imali sreće. Matija je imao dobar pogled ka košu, bio je tačno ispred obruča. Baš to smo željeli, da dobije šansu za polaganje nakon ubacivanja lopte i teško je ovako izgubiti - rekao je američki bek.

Tim Zvezdana Mitrovića se neće predati i pokušaće da se revanšira u petak u Ljubljani.

- Sada je neophodno da dobijemo dvije utakmice zaredom. Gledaćemo snimak, analizirati naše greške i pokušati da izađemo i dobijemo naredni meč. Moramo da iznudimo majstoricu, vratimo se ovdje i trijumfujemo na našem terenu - naglasio je Grej, koji je u dresu Metropolitena dao 19 poena u prvom dijelu sezone, takođe u tijesnom porazu od Budućnosti (89:83).

Bonus video: