Opet problemi sa strancima u Baru

Još jedan Amerikanac nestao iz Bara, Pavićević: Ne znamo gdje je Dejvis, angažovali smo potragu

"Čovjek je nestao. Odbio je da trenira, dok smo bili u Solunu. Odbio je da igra utakmicu u Solunu, pravadajući to povredom. Čim smo došli, ljekarskim pregledom je ustanovljeno da se ne radi o povredi. Odmah ćemo reagovati. Biće suspendovan"

38529 pregleda 34 komentar(a)
Foto: KK Mornar Barsko zlato/Mediapro
Foto: KK Mornar Barsko zlato/Mediapro

Prošle sezone Mornar je imao problem sa Džonijem Hamiltonom koji je tada u Bar stigao iz Fenerbahčea.

Hamilton je nakon utakmice protiv FMP-a u Beogradu nestao, a klub ga je suspendovao.

Prije dvije godine iz Bara je "pobjegao" i Bronson Kenig.

Ove sezone Mornar je u istoj situaciji, samo što je ovog puta riječ o Koriju Dejvisu. Trener Barana, Mihailo Pavićević nakon večerašnje utakmice sa Splitom kazao je da se Dejvis nije pojavljivao na treninzima, te da će biti suspendovan.

Pavićević je rekao da je Amerikanac odbijao da trenira, da se žalio na povredu pred meč sa Iraklisom u Solunu, a da je po dolasku u Bar ustanovljeno da nema nikakve povrede.

"Mi smo ušli oslabljeni u meč. Luis je zbog povrede zadnje lože van terena, a za Dejvisa smo angažovali potragu. Čovjek je nestao. Odbio je da trenira, dok smo bili u Solunu. Odbio je da igra utakmicu u Solunu, pravadajući to povredom. Čim smo došli, ljekarskim pregledom je ustanovljeno da se ne radi o povredi. Odmah ćemo reagovati. Biće suspendovan. Ide prijava moja Disciplinskoj komisiji. Ta suspenzija ide tim putem Savezu, Fibi... Mislim da je ta priča završena", rekao je Pavićević, a onda i nastavio izlaganje:

"Klub će sa svoje strane uraditi sve da ga najstrože kazni. Kad smo se vratili sa puta već pet prijava na njegovo ponašanje sam uputio Disciplinskoj komisiji. Proslijedili smo to njegovom menadžeru. Ne znamo gdje je - tri dana se nije pojavljivao na treningu, niti se javljao kome", poručio je Pavićević.