Pavićević: Nije pohvalno kada protivnik želi pobjedu više od nas

781 pregleda 0 komentar(a)
Mihailo Pavićević
Mihailo Pavićević

Trener Mornara Mihailo Pavićević bio je razočaran igrom svojih igrača u porazu od Igokee u Laktašima (81:60).

"Čestitam Igokei na više nego zasluženoj pobjedi. Vidjelo se da su oni željeli pobjedu više od nas, što nije baš pohvalno za nas. Ušli su u utakmicu mnogo čvršće, pokazalo se to od prvog minuta. Mi smo ušli u jednu neorganizovanu igru, na njihovu agresivnu odbranu nismo odgovorili kako je trebalo. Tražili smo zaštitu od sudija, koja je meni bila potpuno nerazumna. Dozvolili smo Igokei da se odlijepi i utakmica je prošla u takvom ritmu da smo pokušavali da se priključimo, ali nam nije polazilo za rukom", rekao je trener Barana Mihailo Pavićević.

Strateg Mornara je pokušavao da "nađe raspoloženu petorku koja bi mogla da odgovori na igru Igokee".

"Na momente smo dolazi na minus pet, šest, ali se vidjelo da to nije bilo dovoljno za bolji rezultat", istakao Pavićević.

Trener crnogorskog šampiona je već arhivirao ovaj duel i okrenuo se ka sljedećem protiv FMP-a u „Topolici“.

"Ostaje nam sedam dana da se spremimo za, tako da kažem, meč sezone u Baru protiv FMP-a. Svaka utakmica borba za goli život, nadam se da ćemo uspjeti da se spremimo. Igokei od sveg srca želim da, kao i mi, ostvari cilj i ostane u ABA ligi. Jer, kao klub u svakom smilsu, organizacionom smislu, igračkom i stručnom Igokea zaslužuje da bude igra ABA ligu", zaključio je Pavićević.

Bonus video: