Subotić: Velika pobjeda

"Od početka smo bili motivisani da dođemo do pobjede koja nam mnogo znači za nastavak lige", objasnio Igor Jovović
3 komentar(a)
Bojan Subotić, Foto: Abaliga.com
Bojan Subotić, Foto: Abaliga.com
Ažurirano: 06.12.2014. 22:22h

Budućnost Voli je trijumfalno prošla gostovanje u Novom Mestu.

Odličnom igrom na startu drugog poluvremena "plavi“ su se odlijepili na dvocfirenu prednost, koju slovenački šampion nije uspio da stigne do kraja meča.

Novim slavljem, desetim u sezoni Podgoričani su nastavili da „duvaju“ za vrat Crvenj zvezdi.

"Veoma važna pobjeda za nas protiv neugodnog rivala. Od početka smo bili motivisani da dođemo do pobjede koja nam mnogo znači za nastavak lige. Krka ima kvalitetan i iskusan tim, izvrsne pojedinice, posebno organizatora igre Arsmteda, koji nam je stvarao najveće probleme. Mislim da smo na kraju zasluženo slavili”, istakao je trener Budućnost Volija Igor Jovović.

Bojan Subotić je bio raspoložen. Meč je okončao sa 16 poena

“Čestitam saigračima na dobroj igri i velikoj pobjedi. U Novom Mestu nije lako pobijediti, pokazali smo karakter i borbenost, a to moramo prikazivati i u nastavku sezone. Krki želim puno sreće u daljem toku sezone”, riječi su Subotića.

Krki je ovo šesti poraz u sezoni, a peti vezani.

“Poslije dugo vremena smo bili kompletni, mada su neki igrači tek počeli da igraju nakon povreda. Odmah se vidjela razlika u igri, tako da sam zadovoljan energijom i željom. Igrali smo protiv jedne od dvije najbolje ekipe u ligi koja ima veliki kvalitet i popunjen sastav i igra sjajno. U rezultatskoj smo krizi, ali smo sada kompletni i vjerujem da ćemo to promijeniti. Ova utakmica je pokazala da se polako vraćamo igrama sa starta sezone”, bio je komentar Aleksandra Džikića, strateg Krke.

Kristofer Buker se borio sa centrima Podgoričana, ali je na kraju morao da pruži ruku rivalu.

“Bila je ovo teška utakmica, koju smo nažalost izgubili. Imali smo šanse da dobijemo, ali smo napravili neke greške, koje su gosti iskoristili da se odlijepe. Budućnost je stvarno dobar tim, a mi smo pružili jak otpor. Moramo da popravimo igru i u najkraćem roku nađemo izlaz iz krize. Ako smo zdravi, moramo uspjeti. Moramo da ostanemo pozitivni i da ostanemo zajedno kao tim”, zaključio je Buker.

Bonus video: