Renesansa crnogorskog boksa mogla bi da krene iz Budve

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

AntiDps

15-01-2019 17:00h
Umjesto da se borite za zabranu ovog defektnog sporta, vi ga propagirate i najavljujete omasovljavanje boksa ?!!???? Pa znate li jednog ex boksera da je u vinklu ili da se nije odao kriminalu i porocima...Stvarno ste izgubili kompas, definitivno !!!

slobodno_reci

16-01-2019 05:30h
sto cemo kad smo u zemlji dje je jedini sport kriminal najpopularniji!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: