Prašović: Nijesam fasciniran Okolijem, još više vjerujem u pobjedu

Meč će se održati na najvećoj mogućoj sceni, u subotu na stadionu Totenhema

6764 pregleda 8 komentar(a)
Prašović na promo treningu, Foto: Privatna arhiva
Prašović na promo treningu, Foto: Privatna arhiva

Crnogorski bokser, Dilan Prašović i njegov tim doputovali su u London, gdje će Prašović u subotu boksovati protiv domaćeg boksera Lorensa Okolija za titulu WBO šampiona u kruzer kategoriji.

Meč će se održati na najvećoj mogućoj sceni, na stadionu Totenhema, a Prašovićev duel biće glavna uvodna borba za spektakl jeseni, okršaj Entonija Džošue i Aleksandra Usika za tri pojasa u teškoj kategoriji (WBA, WBO, IBF).

Iz Prašovićevog tima saopšteno je da ih je dočekao organizator, Matchroom Boxing, koji je stvorio sve potrebne uslove kako bi se crnogorski bokser osjetio značajnim akterom ovog spektakla.

"Ne znam da li je zbog 100 dana zahtjevnih priprema u Njemačkoj, ili zbog nečeg drugog, ali kako sam kročio na tlo Londona osjetio sam pozitivnu energiju, koja će mi nadam se još više otvoriti vrata ka osvajanju pojasa svjetskog šampiona", kazao je Prašović po dolasku u London.

Dočekom je zadovoljan i menadžer Ivan Nikolić.

"Fascinirani smo profesionalnim odnosom i ljubaznošću Edia Herna i Matchroom Boxing tima. Od dočeka na aerodromu pa sve do smještaja, sale za trening, teretane i transfera, sve je funkcionisalo na najvišem nivou".

Prašović je juče bio akter promo treninga, na kojem su bili Džošua, Usik i Okoli.

"Pogledao sam promo trening Džošue i Usika, vidi se da su se kvalitetno spremali za meč. Što se Okolija tiče, jako dobro izgleda u ringu, ali vjerujte mi nijesam fascinaran, i još više vjerujem u svoju pobjedu", kazao je Prašović po završetku promo treninga

Za sjutra (13 h) je predviđena konferencija za štampu na stadionu Totenhema, dok će u petak biti zvanično mjerenje i ljekarski pregledi.

"Bilo je primjetno da je Dilanov promo trening izazvao veliku pažnju, i da je praćen od strane mnogih u sali, što direktno što indirektno. Ne mogu da se otrgnem utisku da je svima iz stručnog štaba Okolija splasnulo samopouzdanje koje ih je krasilo zadnjih nedjelja", kazao je Nikolić nakon završetka promo treninga.

Bonus video: