Andrijana Tatar pojačala Radnički

"Prezadovoljna sam. Bila sam na probi i vidjela da se odlično radi, da su treninzi zanimljivi. Još nismo dogovorili da li ću ostati godinu ili dvije, ali je sigurno da potpisujem ugovor", rekla je Tatar
338 pregleda 0 komentar(a)
Andrijana Tatar, Foto: Privatna arhiva
Andrijana Tatar, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.09.2015. 17:24h

Samo jedan trening je bio dovoljan Andrijani Tatar da se izbori za ugovor u redovima šampiona Srbije.

Doskorašnja kružna napadačica nikšićke Levalee je stigla u Kragujevac, u večernjem terminu dobila priliku da se dokaže na probi, a trener Radničkog Aleksandar Radosavljević je samo rekao: "To je to".

Mlada, 20-godišnja Podgoričanka je odradila još jedan trening sa osvajačem duple krune u Srbiji i vratila se kući da se spakuje. Ka Šumadiji kreće u srijedu, a za minutažu će se boriti sa Jovanom Dukić i Vanjom Lukić, koje su joj generacijski jako blizu...

"Prezadovoljna sam. Bila sam na probi i vidjela da se odlično radi, da su treninzi zanimljivi. Još nismo dogovorili da li ću ostati godinu ili dvije, ali je sigurno da potpisujem ugovor. Radnički je u prva tri kola upisao sve tri pobjede, a vjerujem da ćemo se opet boriti za titulu", rekla je Tatar.

Djevojka koja je počela da se bavi rukometom u Devetki, kod Olge Sekulić i njenog supruga Zvonka-Meta Sekulića, igrala je za Nikšić i Berane, da bi prošlu sezonu provela u Levalei.

"Nisam bila baš zadovoljna u Levalei, jer mi trener nije pružao šansu. Nisam imala veliku minutažu, ali se nadam da sada hoću".

Nova igračica srpskog šampiona nikada nije igrala za mlađe crnogorske kategorije. Nada se, ipak, da će jednog dana nastupiti za seniorski tim...

"Ranije sam igrala desnog beka, i to kao dešnjak. Možda zbog toga nisam pozivana, a u posljednjih nekoliko sezona sam prešla na crtu. Čini mi se da je to bilo kasno. Naravno, čast bi mi bila da dođem do reprezentacije i jedva bih čekala da se odazovem", zaključila je Andrijana Tatar.

Bonus video: