Dačić: Vučiću poslata poruka da mu je život u opasnosti

Dačić je za Srpski telegraf rekao da oružje pronađeno u Jajincima zaslužuje posebnu pažnju i dodaje da je zbog propusta službi i obezbjeđenja ubijen i nekadašnji premijer Zoran Đinđić
1 komentar(a)
Ivica Dačić, Foto: Betaphoto
Ivica Dačić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 05.11.2016. 11:03h

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je premijeru te zemlje Aleksandru Vučiću poslata poruka da mu je život u opasnosti i dodao da treba utvrditi odgovornost nakon što je arsenal oružja prošle subote pronađen u blizini premijerove porodične kuće u Jajincima.

Dačić je za Srpski telegraf rekao da oružje pronađeno u Jajincima zaslužuje posebnu pažnju i dodaje da je zbog propusta službi i obezbjeđenja ubijen i nekadašnji premijer Zoran Đinđić.

"Stvar je veoma ozbiljna i teška. Treba utvrditi odgovornost", poručio je Dačić.

Na pitanje da li je znao, dok je bio ministar policije, da u Upravi kriminalističke policije ima špijuna, Dačić je rekao da nije znao, kao i da nije imao dobre odnose sa direkcijom policije i da ga o tome nisu obavještavali.

"Radili su protiv mene. Moju dobrotu su tumačili kao slabost", rekao je Dačić uz komentar da bi bilo bolje da je bio manje omiljen,a više poštovan.

Bonus video: