BIĆE RIJEČI I O HAPŠENJU 20 SRPSKIH DRŽAVLJANA U CG

Vučić o sjednici Biroa: Moramo govoriti istinu, a ovdje to nije lako

On je istakao da je na vladi da napravi dobar posao za državu, kaže šta je istina i da sačuva zemlju od spoljnih problema, jer za unutrašnje stvari, navodi, nema velike bojazni
19 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Beta-AP
Aleksandar Vučić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 24.10.2016. 12:12h

Biro za koordinaciju službi bezbjednosti Srbije razmatraće večeras prije svega unutrašnja državna pitanja, izjavio je danas premijer Aleksandar Vučić.

On je poručio da je za Srbiju od ključnog značaja očuvanje mira i stabilnosti, i "da govorimo istinu", što u zemlji, kaže, nije lako.

"Nije lako, jer imate unaprijed "podijeljene karte". Ako jedni ne dobiju odgovor kakav očekuju, uvijek su unaprijed nezadovoljni, ako drugi ne dobiju odgovor kakav očekuju, tim gore po istinu. Šta god da uradite, nikad niko nije naročito srećan, ali baš me briga za to", rekao Vučić, odgovarajući na pitanje novinara na konferenciji poslije zajedničke sejdnice vlada Srbije i Slovenije.

On je istakao da je na vladi da napravi dobar posao za državu, kaže šta je istina i da sačuva zemlju od spoljnih problema, jer za unutrašnje stvari, navodi, nema velike bojazni.

Na sjednici Biroa za koordinaciju službi bezbjednosti biće riječi o mogućoj umješanosti državljana Srbije u nedavna dešavanja u Crnoj Gori, zatim o djelovanju stranih obavještajnih službi na teritoriji Srbije i zaštiti nacionalnog suvereniteta, kao i o borbi protiv korupcije i kriminala, najavio je ranije ministar Nebojša Stefanović.