Pogledajte: Šef odborničke grupe SNS ne zna odgovor ni na jedno pitanje

Naime, novinarka KaTv-a postavila je Milišiću uobičajena pitanja koja se tiču budžeta, ali on nije imao odgovor na nijedno pitanje. Milišić je započeo priču kako Kraljevo u narednoj godini čeka Urbana regeneracija i još nekoliko investicija
101 pregleda 16 komentar(a)
Miloš Milišić, Foto: Screenshot (YouTube)
Miloš Milišić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 02.01.2016. 17:30h

Miloš Milišić, zamjenik šefa odborničke grupe Srpske napredne (SNS) u Skupštini Kraljeva, postao je pravi hit na internetu, jer nije znao da odgovori ni na jedno pitanje novinarke lokalne televizije koja su se odnosila na usvojeni budžet za 2016. godinu, piše "Blic".

Milišić nije znao ni koje su investicije planirane, ni zašto je grad morao da uzme kredit, kao ni koliki je transfer sredstva iz republike prema Kraljevu.

Prilog koji je emitovala Kraljevačka televizija, u kojem je izjavu nakon sjednice Skupštine Kraljeva, na kojoj je usvojen budžet za 2016. godinu, dao Milišić, postao je kako su i sami naveli "novogodišnja ekskluziva".

Naime, novinarka KaTv-a postavila je Milišiću uobičajena pitanja koja se tiču budžeta, ali on nije imao odgovor na nijedno pitanje. Milišić je započeo priču kako Kraljevo u narednoj godini čeka Urbana regeneracija i još nekoliko investicija.

Intervju je tekao ovako:

KaTv: Koje su to investicije iz budžeta grada?

Miilišić: Ajmo dalje.

KaTv: Kažite, koje investicije nas očekuju?

Milišić: Imamo Goč.

KaTv: To je investicija iz kredita. Grad se zadužio 80 miliona dinara za to.

Milišić: Ne želim sa vama da se raspravljam. Odgovorio sam vam na pitanje.

Nakon toga uslijedila je tema koja se odnosila upravo na kredit koji je Grad Kraljevo uzeo za kapitalne investicije i pitanje da li je on bio neophodan. Milišić nije ni pokušao da bilo šta odgovori.

Na kraju Milišić je napravio poređenje budžeta i života.

"Budžet vam je kao i život. Vi planirate jedno, a život vam servira nešto sasvim drugo", rekao je Milišić.

Bonus video: