Vučić: Ako Siniša Mali ima 24 stana, ne može da bude gradonačelnik

Mali je u saopštenju naveo da u Bugarskoj posjeduje samo jedan stan, koji je pošteno zaradio, platio i na vrijeme prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije
141 pregleda 8 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 20.10.2015. 10:49h

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su navodi da je gradonačelnik Beograda Siniša Mali kupio 24 stana u bugarskom ljetovalištu besmislica i laž.

"Ako Siniša Mali ima 24 stana, on ne može da bude gradonačelnik. To je besmislica i laž... ali vidjećemo u danima pred nama", rekao je Vučić novinarima u Ljuboviji.

Vučić je kazao da oni koji su pisali o tim stanovima nisu dobro razumjeli šta su konsultantske usluge, čime se Mali bavio prije nego što je postao Vučićev savjetnik 2012. godine.

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije KRIK juče je objavila tekst pod naslovom "Siniša Mali tajno kupio 24 stana na bugarskom primorju", što je Mali demantovao.

Mali je u saopštenju naveo da u Bugarskoj posjeduje samo jedan stan, koji je pošteno zaradio, platio i na vrijeme prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije, kao i da je 2012. godine imao privatnu firmu u kojoj je kao konsultant radio za druge i savjetovao ih kako da na najbolji način ostvare svoje ciljeve, uključujući i kupovinu stanova.

Svaka informacija potkrijepljena je zvaničnim dokumentima iz registra sa Britanskih Djevičanskih Ostrva i iz Bugarske, navode iz KRIK-a.

Bonus video: