Prinudno sletio u Beograd: Putnici pijani nasrtali na stjuardese

U centru nereda našao se Irac Kit B. (37), koji je prvo skroz go nasrtao na stjuardese u avionu, skakao po sjedištima putnika, a zatim je pravio probleme i policiji i osoblju Aerodroma “Nikola Tesla”
166 pregleda 0 komentar(a)
beogradski aerodrom, aerodrom Nikola Tesla, Foto: Shutterstock
beogradski aerodrom, aerodrom Nikola Tesla, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.10.2015. 10:19h

Razuzdana grupa od 120 putnika terorisala je u subotu čak 12 sati osoblje beogradskog aerodroma i policajce pijanim podvriskivanjem i pozivima na seks, piše Blic.

Kako “Blic” saznaje, žurka oko 120 pijanih putnika počela je još za vrijeme leta na liniji Dablin - Izmir.

Razuzdani i pijani, putnici nisu mnogo marili za bezbjednost u avionu, pa se žurka ubrzo pretvorila u pravu dramu u vazduhu.

Pilot turske kompanije “San ekspres” tada je bio prinuđen da avion prinudno spusti u Beograd, desetak minuta prije 14 sati.

U centru nereda našao se Irac Kit B. (37), koji je prvo skroz go nasrtao na stjuardese u avionu, skakao po sjedištima putnika, a zatim je pravio probleme i policiji i osoblju Aerodroma “Nikola Tesla”.

"Irac koji je bio sav u tetovažama bio je pijan, vrijeđao je policijske službenike, otimao im se. Policija je morala da reaguje, stavi mu lisice i zadrži ga dok se ne otrijezni", kazao je za “Blic” sagovornik upoznat sa incidentom.

Time se, međutim, nije okončala drama na aerodromu. Grupa od 15 najpijanih putnika počela je da teroriše sve koji su se zatekli u aerodromskoj zgradi. Bliski susreti s policijom ih izgleda nije dovoljno otrijeznio, pa su žurku nastavili po hodnicima, uprkos tome što je polijetanje aviona koji su prinudno spustili bilo zakazano za 22 sata.

Najjezivije scene su, međutim, tek slijedile. Jedna Irkinja - iz grupe pijanih putnika koji su bili obučeni samo u bademantile i pidžame - bila je toliko pijana da je policajce, konobare i osoblje jurila po aerodromu, urlajući i tražeći im seks!

Zbog razuzdanosti koja se nije smirivala, ukrcavanje je ponovo propalo i u 22 sata, kada je pilot aviona definitivno odbio da u letelicu primi i pomenutu Irkinju, koja nije mogla da se obuzda.

Njen prtljag izbačen je iz aviona, koji je konačno poleteo ka Turskoj oko 23.30.

Bonus video: