UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Stefanović krvav: "Najprljavija hajka režima Aleksandra Vučića"

Kako je navedeno iz Saveza za Srbiju, grupa batinaša naoružanih šipkama presrela je Stefanovića ispred MZ Rasadnik u Kruševcu, oborila ga na asfalt i besomučno tukla. Pošto su Stefanoviću u pomoć pritrčali Jovanović i Dimić, napadači su se obrušili i na njih
365 pregleda 0 komentar(a)
Borko Stefanović, Foto: BETAPHOTO/SAVEZ ZA SRBIJU/MO
Borko Stefanović, Foto: BETAPHOTO/SAVEZ ZA SRBIJU/MO
Ažurirano: 23.11.2018. 20:58h

Lider Ljevice Srbije Borko Stefanović i još dvojica stranačkih kolega napadnuti su večeras u Kruševcu, potvrđeno je agenciji Beta u Savezu za Srbiju.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su napadači uhapšeni.

Na društevnim mrežama pojavile su se fotografije Stefanovića krvavog i sa povredama glave, kao i fotografije Stefanovića iz zdravstvene ustanove.

Stefanović je u Kruševcu sa stranačkim kolegama bio na tribini Saveza za Srbiju.

Ljevica Srbije inače jedna je od osnivača opozicionog Saveza za Srbiju.

Iz Saveza za Srbiju je saopšteno da su predsjednik Ljevice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Borko Stefanović i aktivisti Ljevice Boban Jovanović i Marko Dimić brutalno pretučeni danas u Kruševcu od strane "batinaša naoružanih šipkama" uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju.

Usljed težih povreda glave, Borko Stefanović je prevezen u Urgentni centar, Jovanoviću su izbijena dva zuba i rasječena usna, dok je Dimić zadobio više udaraca u glavu.

Kako je navedeno, grupa batinaša naoružanih šipkama presrela je Stefanovića ispred MZ Rasadnik u Kruševcu, oborila ga na asfalt i besomučno tukla. Pošto su Stefanoviću u pomoć pritrčali Jovanović i Dimić, napadači su se obrušili i na njih.

Iz Saveza su naveli da je napad na članove Saveza za Srbiju posljedica najprljavije hajke koju režim Aleksandra Vučića svakodnevno vodi protiv političkih neistomišljenika.

"Uzurpirajući gotovo cjelokupan medijski prostor, kukavički crta metu na ledja svakog ko se usudi da misli drugačije, a sa jezika mržnje sada su prešli štangle i razbijanje glava", naveli su iz saveza.

MUP: Intenzivno tragamo za osobama koje su napale Stefanovića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) intenzivno tragaju za osobama koje su večeras u Kruševcu napale Stefanovića, saopšteno je ranije večeras iz MUP-a.

Iz MUP-a su naveli da se napad desio oko 17.30 i da je policija odmah posle dogadjaja izašla na lice mjesta, te da preduzima sve neophodne mjere i radnje u cilju pronalaska i identifikacije napadača.

Kako je navedeno, o svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo.

Bonus video: