Udružuju se Ivica Todorić i Miroslav Mišković

Kao jedan od najozbiljnijih pravaca djelovanja, Mišković i Todorić najavljuju pohod na jadransku obalu i kupovinu preostalih hrvatskih hotela u državnom vlasništvu
1 komentar(a)
Ivica Todorić, Foto: Betaphoto
Ivica Todorić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 02.04.2015. 07:39h

Vlasnici Agrokora i Delta Holdinga, Ivica Todorić i Miroslav Mišković, dogovorili su sve detalje oko udruživanja njihovih koncerna.

Cilj udruživanja je da zajedničko prdeuzeće postane najveća prehrambena i real estate kompanija na istoku Evrope.

U tom smislu, Mišković i Todorić najavljuju nastavak otkupa poljoprivrednog zemljišta u Slavoniji i Vojvodini, prenosi SEEbiz.

Već je najavljeno i uključivanje u projekt Beograd na vodi, gdje je, s obzirom na tenzije između Miškovića i aktualne srbijanske vlasti, kao medijator "uskočio" Todorić.

Kao jedan od najozbiljnijih pravaca djelovanja, Mišković i Todorić najavljuju pohod na jadransku obalu i kupovinu preostalih hrvatskih hotela u državnom vlasništvu.

Mišković je u razgovorima kazao da bi srbijanski turisti mogli postati najbrojniji gosti na jadranskoj obali nakon što se realizuju planirane investicije.

Osim u prehrambenoj industriji i nekretninama, udružena kompanija imaće velike ambicije u sportu, pa je tako planirano da se bogato sponzorišu Fudbalski klub Crvena zvezda i Košarkaški klub Cibona.

Bonus video: