Izvinjenje kratkog daha: Informer opet po Grabar-Kitarović

84 pregleda 40 komentar(a)
Dragan Vučićević, Foto: Screenshot (YouTube)
Dragan Vučićević, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 23.01.2015. 10:18h

Tabloid Informer je svega nekoliko dana nakon što se izvinio javnosti, nastavio sa neprimjerenim napadima na hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Tabloid je sada objavio naslov "Kolinda, možda pornićarka nisi, ali ustaškinja jesi", navevši da Grabar-Kitarović tvrdi da su Srbi Hrvati, i da Srbiji otima Vojvodinu i Kosovo.

Grabar-Kitarović je kazala ranije da smatra da su svi koji imaju hrvatsko državljanstvo u tom smislu Hrvati, bez obzira na nacionalnost ili vjeroispovjest.

Glavni i odgovorni urednik tabloida "Informer", Dragan Vučićević se izvinio ranije zbog objavljivanja lažnih fotografija i vijesti o seks snimku hrvatske predsjednice, a potom je tabloid za to optužio hrvatsku obavještajnuj službu..

Vladimir Beba Popović koji važi za neformalnog savjetnika Mila Đukanovića za B92 prije nekoliko mjeseci rekao da je Informer u Srbiji pod kontrolom Vlade.

"Informer" u Crnoj Gori je poznat po monstruoznim napadima na izvršnu direktoricu MANS-a Vanju Ćalović.

Ovakva pisanja "Informera" o Ćalović osudio je veliki broj NVO, kao i brojni ambasadori u Crnoj Gori, a po sadržini su bila slična pisanju "Informera" o Grabar-Kitarović.

Bonus video: