Dačić: Danilović povrijeđen u "tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima"

Danilović nije želio da objasni kako je povrijeđen i da navede ime osobe koja mu je nanijela povrede
0 komentar(a)
Predrag Danilović, Foto: Novosti.rs
Predrag Danilović, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 18.05.2013. 14:23h

Predrag Danilović, predsjednik Košarkaškog kluba Partizan, uboden je nožem u stomak dva sata poslije ponoći u jednom restoranu na Košutnajku, piše beogradski Blic.

Danilović je, prema navodima Blica, prebačen u Urgentni centar. Prema nezvaničnim informacijama, on nije želio da objasni kako je povrijeđen i da navede ime osobe koja mu je nanijela povrede.

Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Srbije Ivica Dačić, nakon posjete Daniloviću je kazao da je predsjednik KK Partizan povrijeđen u "tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima" i da je njegovo zdravstveno stanje bolje, prenosi agencija Beta.

Blic navodi da predsjednik KK Partizan nije želio da razgovara sa policijom koja je izašla na lice mjesta.

Direktor Urgentnog centra Zoran Lončar saopštio je da je Danilović uspješno operisan poslije teških povreda, kao i da će se o njihovim posljedicama nešto više znati narednih dana.

Direktor beogradske policije Milorad Veljović kazao je da su ubodne povrede koje je Danilović zadobio "teške i opasne po život", navodi agencija Mina pisanje srpskih medija.

"Policija provjerava kako je do sukoba došlo i šta je uzrok", rekao je Veljović.

Proslavljeni košarkaš u igračkoj karijeri osvajao je titulu evropskog prvaka sa reprezentacijom Jugoslavije 1989, 1991, 1995 i 1997. godine, srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 1996, bronzu na EP 1999, a sa Partizanom bio je prvak Evrope 1992. godine

Šampion Evrope bio je i 1998. sa Virtusom iz Bolonje. Od 2007. godine obavlja funkciju predsjednika Partizana.

Bonus video: