Ubijen brat Luke Bojovića

U Ulici Carice Milice, gdje se desilo ubistvo na očigled prolaznika, bio je zatvoren saobraćaj, a na asfaltu su bili vidni tragovi krvi
77 pregleda 26 komentar(a)
Beograd ubistvo, Foto: Blic.rs
Beograd ubistvo, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 29.04.2013. 10:31h

U centru Beograda jutros je ubijen Nikola Bojović, brat Luke Bojovića jednog od vođa Zemusnkog klana, potvrdio je premijer Srbije Ivica Dačić.

"Muškarac je imao prostrjelne rane glave, grudnog koša, stomaka i podlaktice i zatečen je bez svijesti i sa jedva primjetnim disanjem", prenosi taj "Blic" izjavu ljekara.

Prema nezvaničnim saznanjima, nepoznata osoba prišla je Bojoviću i ispalila mu hitac iz pištolja u potiljak naočigled prolaznika, a zatim dok je ležao još nekoliko metaka u tijelo.

U Ulici Carice Milice, gdje se desilo ubistvo na očigled prolaznika, bio je zatvoren saobraćaj, a na asfaltu su bili vidni tragovi krvi.

Nikola Bojović i supruga Luke Bojovića Barbara, kako prenosi "Blic", uhapšeni su 11. oktobra 2012. sa još 22 člana kriminalne grupe iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine osumnjičene za pranje novca i trgovinu narkoticima.

Oni su, međutim, tri nedjelje kasnije pušteni iz zatvora u Alikanteu.

Luka Bojović se posljednjih 15 mjeseci nalazi u zatvoru u Madridu, u samici gdje čeka ekstradiciju u Srbiju, gdje je osumnjičen za više ubistava.

Bonus video: