Maloj Tijani stigao novac sakupljan za beskućnika koji je preminuo

Transplantacija srca male Tijane Ognjanović može biti obavljena samo u bolnici u Hjustonu,
33 komentar(a)
Tijana Ognjanović, Foto: Tijanaognjanovic.com
Tijana Ognjanović, Foto: Tijanaognjanovic.com
Ažurirano: 01.04.2013. 16:22h

Nakon što je srbijanski glumac Sergej Trifunović svoje gostovanje u emisiji VIP Veliki brat iskoristio da pozove gledaoce da novčano pomognu transplantaciju srca osmogodišnje djevojčice Tijane Ognjanović, javnost u regionu dirnula je pomoć i poruka bosansko-hercegovačkog glumca Feđe Štukana.

Štukan je na račun djevojčice prebacio novac koji je prikupljao za spas jednog sarajevskog beskućnika, a koji je nažalost sakupljen prekasno.

"Ovaj novac za tog beskućnika skupili su Bosanci i Hercegovci iz svih krajeva svijeta: piloti, padobranci, studenti, režiseri, glumci, glumice, zubarke, advokati, građevinski radnici, sportisti, ateisti, vjernici, Muslimani, Srbi, Hrvati, Jevreji - svi, k'o u stara dobra vremena. Nazvao sam sve te ljude i pitao slažu li se da njihove pare prebacim na račun male Tijane, i brate, bez imalo kolebanja, svi do jednog su odgovorili "obavezno", kazao je u pismu Trifunoviću Štukan i dodao:

"Eto, sjedim i pišem ti ovo, sav naježen od nekakvog ludog osjećaja i saznanja da nismo propali kao ljudi i da za nas ima nade, da ima nade i za malu Tijanu, i da još postoje oni koji djecu ne dijele po vjeri i naciji i koji su svjetlosnim miljama daleko od ove moderne seoske furke zvane "nacionalizam".

Transplantacija srca male Tijane Ognjanović može biti obavljena samo u bolnici u Hjustonu, a za nju je potrebno oko milion dolara. Mnoge javne ličnosti odazvale su se ovoj humanitarnoj akciji, a među njima je i crnogorski muzičar Sergej Ćetković.

Gostujući u emisiji Veliki brat Trifunović je apelovao na gledaoce da ne troše novac da putem telefonskih poziva izdacuju učesnike ovog rijalitija već da pomognu djevojčici.

"Bolje da za ovo date svoj novac nego da gledate kako Stanija muze kravu!", poručio je on.

Bonus video: