Sanadera vratili u zatvor, ima probleme sa srcem

Sudsko vijeće prije početka rasprave telefonski je obaviješteno da Sanader iz zdravstvenih razloga nije sposoban da prisustvuje raspravi
1 komentar(a)
Ivo Sanader, Foto: Beta
Ivo Sanader, Foto: Beta
Ažurirano: 18.12.2012. 16:32h

Ivo Sanader zbog zdravstvenih problema jutros nije dovezen iz pritvora u Remetincu na zagrebački Županijski sud. Nezvanično, on je imao srčane tegobe.

Sudsko vijeće prije početka rasprave telefonski je obaviješteno da Sanader iz zdravstvenih razloga nije sposoban da prisustvuje raspravi, pa je ona odložena.

Iz zatvora su obavijestili sud da će Sanader biti premješten u bolnicu za osobe lišene slobode, prenijeli su zagrebački mediji. On je tokom dana bio na pregledima, a zatim je vraćen u zatvor.

O kakvim se tačno zdravstvenim problemima radi, za sada, nije zvanično potvrđeno, ali mediji podsjećaju i da je nakon što je bio izručen iz Austrije, Sanader bio hospitalizovan zbog problema sa srcem.

Ako Sanaderu bude bolje, suđenje će, kako se navodi, biti nastavljeno sjutra.

Advokati bivšeg hrvatskog premijera su rekli da ne znaju o čemu je riječ i da su za njegovo zdravstveno stanje saznali tek u sudnici. Sanader im se, kažu, nije žalio ni na kakve tegobe.

Bonus video: