Izvrijeđali Sanadera usred Zagreba

Hrvatski građani odlučili su da pokažu bivšem premijeru da neće tek tako lako zaboraviti koga, između ostalih, krive za tešku ekonomsku situaciju u kojoj se našla Hrvatska
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.09.2012. 18:38h

" Toliko je navikao da mu sve prolazi ležerno u životu da ovaj doček nije mogao ni da sanja", napisali su na Fejsbuku članovi Građanske akcije koji su jutros pogrdnim uzvicima pred zagrebačkim Županijskim sudom dočekali Iva Sanadera.

Nosili su transparente na kojima je pisalo: "Slučajni građani okupili se u slučajnoj državi", "Ivo, lupežu, stidi se, "Drž' se, Ivo! Pravosuđe je uz tebe".

Sanader se ležerno došetao do suda s jednom rukom u džepu, a to je izgleda još više isprovociralo demonstrante koji su zatim nastavili da mu "prave društvo" na ulici, piše Danas.hr.

"Dr. Ivo ne treba da se brine za svoju sudbinu jer je i onako postavio svoje kriminalce od Vrhovnog suda na niže, pa će se ta hobotnica pobrinuti da Ivo odšeta slobodan kao ptica. Naravno, jer ova naša Vlada nema hrabrosti da se pobrine da Sanader završi iza rešetaka. Mi, naprosto, ne možemo više podnijeti da nam se kriminalci na čelu sa Sanaderom svako veče smiju u lice preko malih ekrana pa ćemo nastojati da ubuduće takve bahate spodobe šetaju gradom sa kesom na glavi", poručili su članovi Građanske akcije preko popularne društvene mreže.

Galerija

Bonus video: