Niš: Braća Golubović umrla u razmaku od samo tri sata

Sve je bilo uzalud - od tuge za bratom mu je, naprosto, prepuklo srce. Čak su i ljekari i sestre plakali...
291 pregleda 0 komentar(a)
Ivan Golubović, Bojan Golubović, Foto: Blic.rs
Ivan Golubović, Bojan Golubović, Foto: Blic.rs
Ažurirano: 16.03.2012. 08:15h

Braća Ivan (42) i Bojan (41) Golubović umrla su istog dana, u razmaku od tri sata. Prvo je u snu, tiho i nenadano, zbog srčanog udara preminuo mlađi Bojan, da bi tri sata kasnije, kada su mu rekli da je ostao bez brata, Ivanu srce prepuklo od tuge, piše Blic.

Nakon porodičnog okupljanja u nedjelju, Bojan je otišao kući, a sjutradan se nijedan nije pojavio na poslu, u porodičnoj špediterskoj firmi "Prival".

Njihov rođak Predrag Temeljković je pozvao starijeg, IVana, obavijestio ga da se Bojan ne javlja na telefon, nakon čega su pozvali vatrogasce da uđu u njegov stan. Vatroagsci su Bojana zatekli u postelji. Preminuo je u snu. Bio je u položaju kao da spava, pokriven, samo je rukama grčevito stegao pokrivač.

Nakon doalska hitne pomoći, Ivanu su dali tabletu, injekciju za smirenje je dobio. Rodbina je pristizala, dogovarali su se o sahrani, a Ivan je samo ćutao. Rodbina navodi da je bio veliki emotivac. U jednom trenutku, samo tri sata nakon bratove smrti, Ivan se samo srušio.

Uzaludni su bili pokušaji reanimacije.

"Sve je bilo uzalud - od tuge za bratom mu je, naprosto, prepuklo srce. Čak su i ljekari i sestre plakali... Rekli su kako ne bi mogli da mu pomognu ni da su bili tu kada je doživio infarkt jer mu je srce bukvalno eksplodiralo u sekundi. Uveče smo svi završili u Hitnoj pomoći", priča Temeljković.

Braća Ivan i Bojan Golubović su 13. marta sahranjeni na Novom groblju u Nišu, jedan do drugoga.

Bonus video: