Srbija: Defektolog i vjeroučitelj osumnjičen za pedofiliju

Osumnjičeni Vladimir J. (32), koji je radio u više škola, kao i u istražnom zatvoru suda u Smederevu, brani se ćutanjem
57 pregleda 0 komentar(a)
Jedna od škola u kojoj je radio uhapšeni, Foto: Novosti.rs
Jedna od škola u kojoj je radio uhapšeni, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 03.03.2012. 14:23h

Tridesetdvogodišnjem defektologu i vjeroučitelju Vladimiru J. određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je zloupotrebom položaja obljubio jednog i imao polne radnje sa drugim maloljetnikom.

Istražni sudija višeg suda u Smederevu, Mirko Šakić, koji je osumnjičenom poslije saslušanja odredio jednomjesečni pritvor, rekao je novinarima da prije 16. marta neće stići da sasluša oštećene svjedoke.

Zamjenik javnog tužioca u Smederevu, Milorad Kuzmanović, izjavio je da istražni sudija još nije okončao istragu i da su, za sada, oštećena dvojica maloljetnika.

Zamjenik javnog tužioca u Smederevu izjavio je da istražni sudija još nije okončao istragu i da su, za sada, oštećena 2 maloljetnika

Neimenovani Izvor iz policije naveo je da se osumnjičeni, koji je radio u više škola kao defektolog za asocijalna ponašanja, kao vjeroučitelj, a izvjesno vrijeme i u istražnom zatvoru suda u Smederevu, brani ćutanjem.

Osumnjičeni je radio u smederevskoj Osnovnoj školi Dimitrije Davidović, kao i u srednjoj ekonomskoj i srednjoj tehničkoj školi.

Vladimir je priveden iz savjetovališta za mlade pri zdravstvenom centru, gdje je radio honorarno.

Bonus video: