Beograd: Djevojka izašla iz taksija i skočila s mosta

Prema iskazu taksiste koji je vozio do Pančevačkog mosta, djevojka je izgledala potpuno obično i nije pokazivala nikakve znakove da se sprema na ovakav strašan čin
310 pregleda 0 komentar(a)
Pančevački most, Beograd samoubistvo, Foto: Novosti.rs
Pančevački most, Beograd samoubistvo, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 27.01.2012. 19:12h

Nepoznata djevojka, starosti oko 30 godina, izašla je iz taksija u četvrtak oko ponoći i skočila sa Pančevačkog mosta u Beogradu.

Njen skok preko ograde mosta vidio je drugi taksista koji je potom pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Riječna patrola izašla je na “Pančevac” u rekordnom roku i pokušala da pronađe tijelo djevojke, ali za sada nema informacija da li su u tome uspjeli.

Kako saznaju beogradske "Večernje novosti", djevojka je u Pančevu zaustavila taksi i rekla vozaču da je odveze u Novi Beograd.

Prema iskazu taksiste koji je vozio do mosta, djevojka je izgledala potpuno obično i nije pokazivala nikakve znakove da se sprema na ovakav strašan čin.

Tokom vožnje je primila nekoliko telefonskih poziva i nekoliko puta se premišljala gdje da je taksista ostavi, pa je na kraju odlučila da je odveze do početka Pančevačkog mosta

Tokom vožnje je primila nekoliko poziva na telefon i nekoliko puta se premišljala gdje da je taksista ostavi, pa je na kraju odlučila da je odveze do početka Pančevačkog mosta.

Iako je taksista pokušao da je nagovori da je preveze preko “Pančevca” na drugu obalu Dunava, ukoliko ide ka gradu, jer svejedno on tuda mora da okrene krug kako bi se vratio kući, ona je to odbila, te je vozač nesrećnu djevojku ostavio na prilazu mostu.

Djevojku, koja je stajala na ogradi mosta, primijetio je drugi taksista, dok je prelazio most. Zaustavio se, pozvao policiju, izašao iz automobila i pokušao započeti razgovor s njom, kako bi je odvratio od skoka.

"Nažalost, nisam stigao gotovo ni riječ da progovorim, a već je skočila u Dunav. Nisam mogao da joj pomognem", rezignirano je ispričao taksista.

Bonus video: