Hrvatska: I po 80 puta na dan zvao Hitnu pomoć kao hot lajn

Sve bi se vrlo brzo pretvorilo u perverziju i njegovo samozadovoljavanje. Najveći je bio problem što je u to vrijeme zauzimao liniju drugima kojima bi pomoć bila potrebna
117 pregleda 1 komentar(a)
telefon, Foto: Shutterstock.com
telefon, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 04.01.2012. 06:28h

Gotovo dvije godine jedan 52-godišnjak iz okoline Unešića u Hrvatskoj nazivao je bez potrebe Hitnu pomoć u Zadru, uznemiravavao medicinske sestre perverzijama i tako blokirao telefonsku liniju za hitne pozive.

Policija je čovjeka napokon locirala i uhapsila uz krivičnu prijavu, piše Večernji list.

'Imali smo mi i ranijih godina još slučajeva u kojima smo zvani i po više puta, što nam je ometalo rad. No, ovo što je ovaj čovjek radio, bilo je prestrašno. Počeo je zvati prije dvije godine, a imao je četiri ili pet telefonskih brojeva s kojih je zvao. Jednom je, dok sam bio dežuran u smjeni, nazvao čak 80 puta", priča Vlatko Grković, iz Hitne pomoći u Zadru.

'Uvijek bi počeo istom pričom. Kao, bio je s nekom ženom, odnosno, imao je odnos s njom pa ga je, na primjer, zanimalo zašto je dobio temperaturu. Sve bi se vrlo brzo pretvorilo u perverziju i njegovo samozadovoljavanje. Najveći je bio problem što je u to vrijeme zauzimao liniju drugima kojima bi pomoć bila potrebna, a istodovremeno smo mi morali primiti njegov poziv jer se nikad ne zna je li čovjeku potrebna pomoć", priča je Grković.

Bonus video: