Nova istraga protiv Šarića, zbog 1,2 tone kokaina

"Sumnja da je Šarićeva grupa prodavala drogu u Južnoj Americi drugim evropskim organizovanim grupama govori koliko je visoko bila kotirana."
0 komentar(a)
Brazil, Foto: Blic
Brazil, Foto: Blic
Ažurirano: 15.02.2011. 09:38h

Darko Šarić (41) uskoro bi mogao da se nađe pod novom istragom zbog sumnji da je u Brazilu 1,2 tone kokaina prodao Holanđanima koji su drogu htjeli da preprodaju u svojoj zemlji, saznaje “Blic”.

U prijestonici je zaplenjen samo dio od 500 kilograma narkotika

"Ovaj kokain su od Šarićevih ljudi u Brazilu preuzeli Holanđani, koji su uhapšeni sa drogom marta 2008. Međutim, dugo se nije znalo od koga su Holanđani kupili drogu.

Sumnja da je Šarićeva grupa prodavala drogu u Južnoj Americi drugim evropskim organizovanim grupama govori koliko je visoko bila kotirana. Veoma je rijetko da neko iz Evrope na taj način preuzima poslove i u Južnoj Americi" kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom.

Osim Šarića, kako saznajemo, istraga bi mogla da bude pokrenuta i protiv još nekih pripadnika njegove grupe, koji nisu optuženi za ranije isporuke zbog kojih se vodi postupak u Specijalnom sudu u Beogradu. U okviru ove istrage već su uhapšeni M. M. i njegov sin u okolini Kraljeva.

Bonus video: