Srbija: Muškarac koji je sa sinovima oteo dječaka bivši robijaš

Jovišić (54) i njegovi sinovi Lazar i maloletni N. J, uhapšeni su nakon što je policija u napuštenoj kući u Belegišu poslije više od 20 sati potrage pronašla nestalog 13-godišnjaka
2199 pregleda 0 komentar(a)
Marko Jovišić sa sinovima, Foto: Facebook
Marko Jovišić sa sinovima, Foto: Facebook

Marko Jovišić (54), muškarac koji je sa dvojicom sinova uhapšen zbog sumnje da su oteli 13-godišnjeg dječaka iz Stare Pazove, od ranije je poznat policiji.

Kako prenosi "Blic", on je sedam godina proveo u zatvoru zbog krađe.

Beogradski list navodi i da je bio blizak i sa jednim poznatim kriminalcem.

Jovišić (54) i njegovi sinovi Lazar i maloletni N. J, uhapšeni su nakon što je policija u napuštenoj kući u Belegišu poslije više od 20 sati potrage pronašla nestalog 13-godišnjaka Petra Mitrovića.

Sa njima je uhapšen i Aleksa Mrđa (18), koji je kako prenosi Blic, prijatelj Markovih sinova.

Beogradski list objavio je i fotografiju na kojoj najstariji Jovišić pozira sa Izetom Ajdinovićem koga potražuje Europol.

Nestanak 13-godišnjaka iz Stare Pazove prijavljen je u subotu uveče, odmah pošto su Petrovi roditelji shvatili da se sa njihovim sinom nešto čudno dogodilo.

Majka, koja ga je pozvala na mobilni telefon, čula je kako govori otmičarima: "Skinite mi povez s očiju", a onda je alarmirana policija koja je više od 20 sati neprestano tragala za dječakom.

Bonus video: