Vučić: Dovoljno da građani 21 ili 28 dana sjede kući, ako stanovništvo ne bude disciplinovano, nikada neće biti kraj

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

dvotockas

23-03-2020 18:44h
možda nijesmo kulturniji ali neke stvari umijemo masu bolje od Srbije.. našeg gospodara niđe.. pametno a ovaj nema sa stavom a đe je taj virus da ga onaj... čuš rođaci, Žugiću plata 4,5 glave.. pošteno.. nešto gledam te takve paraše, stvarno ne umiju.. ako mi je ijedan od njih nešto djeluje zadovoljno ili ne daj Bože srećno.. ajmo Crna Goro, do kraja to

Nemam_masku

23-03-2020 19:00h
Koje stvari... Daj najbroj mi jednu... Da testiramo 17 osoba danas?

Car_Nikolaj_Romanov

23-03-2020 18:58h
Ovaj Vucic djeluje kao sarlatan jer svaki cas nesto komentarise na televiziji...ali definitivno nesto radi.Ova situacija je to odlicno pokazala.Odlicni odnosi sa Kinom koja je poslala najbolje ljekare i opremu su spas.A dje je ovaj nas ??Dje su sad evroatlanski partneri Ni traga ni glasa od njih a on se ziv ne cuje.Pobjegao od Korone.A kako je samo bio hrabar kad je trebalo “braniti Crnu Goru” od crkve i Srbije.

dvotockas

24-03-2020 08:44h
konkretno sam mislio na našeg predsjdnika, nema ga niđe, taman dako i on neđe nestane sa ovim virusom... e da mi je neko rekao da ću Mila da branim... no ajde, evo sve je otvoreno.. ovaj njihov cmizdri po vas dan.. a ovi testovi pa po meni, murije ima masa, plaćamo ih, mogu se skupiti i obić svaku kuću u Crnu Goru i testirat i eto svje jasno.. vele spremni na sve a evo ispada da ni testove nemaju

Trbomir

23-03-2020 22:54h
Стави маску драмосеру, или је скини, с овом портиклом си пресмијешан.

MMXX

25-03-2020 06:59h
Nije trebalo slati avione i dovoditi zarazene iz cijele Evrope
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: