Vučić: U narednih 48 sati uvećanje testiranja građana, za kršenje samoizolacije zatvor

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

KORISNIK321

23-03-2020 19:47h
Zasto mi nemamo vecu podrsku Kine? Evo sno uzeli kredit sa kamatom preko milijarde... barem jedan da dodje iskustvo da nam prenese... ne potcjenjujem nase ljekare ali iskustvo znaci...

piano_5252464942

24-03-2020 18:06h
Pitaj Prešjednika.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: