UKUPNO 457 ZARAŽENIH

U Srbiji sedma žrtva koronavirusa

Jovanović je ponovila da je u toku noći umrlo dvoje obolelih od korona virusa, koji su bili na respiratoru i bolovali i od kardio-vaskularnih bolesti, opstruktivne bolesti pluća, dijabetesa i reutmatoidnog artritisa
6520 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.03.2020. 16:43h

Sedma žrtva korona virusa u Srbiji, stara 48 godina, umrla je u Bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu, izjavila je VD direktora Instituta za javno zdravlje Srbije "Milan Jovanović Batut" Verica Jovanović.

Ona je na redovnoj konferenciji za novinare potvrdila da je u Srbiji do 15 časova potvrđeno ukupno 457 slučajeva zaraze korona virusom.

"Od poslednjeg izveštaja testirano je 295 osoba, od njih je 73 bilo pozitivno, a 47 je hospotalzovano" rekla je Jovanović.

Rekla je da je od početka epidemije ukupno 1.456 uzoraka testirano u beogradskom Institutu za virusologiju, vakcine i serume "Torlak".

Jovanović je ponovila da je u toku noći umrlo dvoje obolelih od korona virusa, koji su bili na respiratoru i bolovali i od kardio-vaskularnih bolesti, opstruktivne bolesti pluća, dijabetesa i reutmatoidnog artritisa.

Preporučujemo za Vas