Pristalice SNS organizovale kontraproteste širom Srbije

Odgovorili na protest "Bukom protiv diktature", koji se od 26. aprila organizuje širom Srbije zbog zabrane kretanja građanima
7331 pregleda 1 komentar(a)
Sa protesta pristalica SNS-a, Foto: Screenshot
Sa protesta pristalica SNS-a, Foto: Screenshot

U nekoliko gradova u Srbiji, večeras u 20:30 časova pristalice Srpske napredne stranke organizovale su kontraprotest, koristeći baklje i skandirajući protiv lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Na ovaj način oni su odgovorili na protest "Bukom protiv diktature", koji se od 26. aprila organizuje širom Srbije zbog zabrane kretanja građanima. Tom prilikom, kako prenosi Nova.rs, skandirali su protiv lidera Stranke slobode i pravde, iako on nije organizator protesta.

Na društvenim mrežama su se, ranije tokom dana, pojavili snimci gdje se pojedinim građanima dijele baklje, a pretpostavlja se da su one upravo bile namijenjene večerašnjem kontraprotestu.

Portal Južne vesti, objavio je da je večeras prilikom bakljade sa terase stana jednog od funkcionera niške Srpske napredne stranke na Somborskom bulevaru u Nišu umalo došlo do požara nakon što su bačene baklje pale na tendu radnje koja se nalazi u prizemlju zgrade.

Bonus video: