Đilas plakao: Ti si Aleksandre Vučiću kreten bre, bolesnik jedan...

“Večeras su sa ove zgrade sa ozvučenja pustili “Đilase lopove”, što su slušala moja djeca, ovdje na 30 metara gdje žive. I plakala", rekao je Đilas
32523 pregleda 31 komentar(a)
Dragan Đilas, Foto: Screenshot/Youtube
Dragan Đilas, Foto: Screenshot/Youtube

Dragan Đilas, lider stranke Slobode i pravde, objavio je večeras na svom zvaničnom Tviter nalogu video snimak, u kome vidno potresen govori da su njegova djeca plakala i bila uplašena, nakon što se u blizini njihovog doma sa obližnje zgrade čulo "Đilase lopove", piše nova.rs.

“Večeras su sa ove zgrade sa ozvučenja pustili “Đilase lopove”, što su slušala moja djeca, ovdje na 30 metara gdje žive. I plakala. I tresla se od straha. Zato što si ti, Aleksandre Vučiću, jedan kreten, bre. Bolesnik jedan koji šalješ debile, da puštaju odavde te tvoje laži”, rekao je Đilas vidno uznemiren, plačući.

On je dodao da će sjutra uveče da bude na istom mjestu, u 20 časova, da sačeka ljude koji dolaze da puštaju pomenute prozivke na njegov račun sa ozvučenja.

“Biću ovdje, da vidim vas hrabre koji to radte, da moja djeca plaču. Odavde su izašli u deset do devet s mercedesom, kažu komšije da su došli neposredno prije pola devet. Pa dođite sjutra uveče. Čekaću vas ja s mojim prijateljem, da vidim vas hrabre koji matretirate ove ljude i koji maltretirate moju djecu, kao da su ona nešto kriva. Odgovaraćeš za ovo kad tad, ja ti garantujem, kad tad”, rekao je Dragan Đilas kroz suze.

Simpatizeri Srpske napredne stranke, već nekoliko večeri zaredom puštaju sa ozvučenja “Đilase lopove”, i pale baklje.

Bonus video: