VIDEO Žandarmi šutiraju i udaraju mladića na Terazijama dok leži na kolovozu

Mladić je pokušavao da se zaštiti od brojnih udaraca koje mu je dvadesetak specijalaca zadalo pendrecima i ali i šutirajući ga nogama, da bi ga nakon toga nasilnički podigli i bacili na trotoar, gdje su ga uhapsili

42293 pregleda 659 reakcija 66 komentar(a)
Žandarmi tuku mladića, Foto: Printscreen
Žandarmi tuku mladića, Foto: Printscreen
Ažurirano: 09.07.2020. 00:04h

Dramatičan snimak sukoba demonstranata i pripadnika Žandarmerije zabilježen je večeras na Terazijama u Beogradu, kada je više od 20 pripadnika te jedinice šutiralo i udaralo pendrecima mladića koji je ležao na kolovozu, piše Nova.rs.

Na snimku se jasno vidi kako među oblacima suzavca, pripadnici Žandarmerije jure demonstrante Terazijama u pravcu Ulice Dragoslava Jovanovića.

Na kolovozu se vidi jedan mlađi muškarac kako leži i kako se na njega u trku najprije obrušavaju dvojica žandarma, a potom i čitav kordon.

Mladić je pokušavao da se zaštiti od brojnih udaraca koje mu je dvadesetak specijalaca zadalo pendrecima i ali i šutirajući ga nogama, da bi ga nakon toga nasilnički podigli i bacili na trotoar, gdje su ga uhapsili.

Građani Beograda, Novog Sada i Kragujevca protestuju na ulicama svojih gradova.

Građani su se okupili povodom donošenja odluke o ponovnom uvođenju policijskog časa od petka do ponedjeljka, zbog, kako je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao, alarmantne situacije u Beogradu.

Bonus video: