uručio je šefu poslanika SNS Aleksandru Martinoviću

Dragan Marković Palma poklonio Vučiću kapu: Molim ga da je stavi kada pada snijeg

"Kapa je inače marke Lakost. A zašto markiran kačket? Zato što to nose samo najbolji na svijetu kao što je Novak Đoković, a Vučić je marka za one što ga napadaju"

6232 pregleda 108 reakcija 1 komentar(a)
Marković, Foto: BETAPHOTO
Marković, Foto: BETAPHOTO

Predsjednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, poklonio je danas predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću kapu pošto je na društvenim mrežama bilo pitanja zašto Vučić ne nosi kapu ni kada pada snijeg.

Marković je na sastanku Kolegijuma Skupštine Srbije gdje je kapu uručio šefu poslanika SNS Aleksandru Martinoviću, izjavio: "Molim Vučića da stavi kapu na glavu kada pada snijeg. Kapa je inače marke Lakost. A zašto markiran kačket? Zato što to nose samo najbolji na svijetu kao što je Novak Đoković, a Vučić je marka za one što ga napadaju".

"Ova kapa je simbol da su opozicionari u Srbiji od svih napada na predsjednika Vučića, jedino u pravu da nije imao kapu na Zlatiboru prilikom puštanja u rad gondole", prenijela je u saopštenju Skupština Jagodine čiji je Marković predsjednik.

Ocijenio je da je Vučićev odlazak na Zlatibor, na teritoriju opštine kojom upravlja opoziciona Zdrava Srbija, "pokazatelj da je on uvijek za sve što se dobro radi za Srbiju, pa neka se taj zove i najokoreliji opozicionar".

Govoreći i opoziciji, Marković je rekao da "sve ostalo što su kritikovali - od toga da je izdao Kosovo, do borbe države sa pandemijom, spasavanja privrede kada je cijela svjetska privreda u kolapsu, da nema demokratije u Srbiji, pa sve do uređenja Beograda, posebno kada je riječ o 'Beogradu na vodi', ništa od tih kritika nije tačno".

Preporučujemo za Vas