Pisac i novinar iz Srbije

Marko Vidojković dobio prijetnje smrću, nakon emisije u kojoj je komentarisao presudu Ratku Mladiću

Vidojković kaže da se obratio i NUNS-u. Na pitanje da li su nadležni na prijetnje posljednji put reagovali, kaže da je tužilaštvo tada ocjenilo da ne postoji realna opasnost

23939 pregleda 15 komentar(a)
Vidojković, Foto: Filip Roganović
Vidojković, Foto: Filip Roganović

Pisac i voditelj emisije "Dobar, loš, zao", koja se emituje na televiziji Nova S i na portalu Nova.rs, Marko Vidojković, dobio je pretnje smrću preko društvene mreže Instagram, prenosi N1.

„Istog momenta sam prijavio našoj službi u Junajted mediji koja je već jednom procesuirala prijetnju koju smo dobili Nenad Kulačin i ja. Oni će odmah sad ovo da prijave policiji. Za ovakve stvari imam nultu toleranciju. Vrijeđaju me svaki dan i pričaju sve i svašta, ali kada krenu sa fizičkim prijetnjama, a kamoli sa klanjem i sjeckanjem, tu imam nultu toleranciju“, kaže Vidojković za Nova.rs.

O razlozima za prijetnje smrću kaže da pretpostavlja da je riječ o posljednjoj emisiji „Dobar, loš, zao“, u kojoj je bilo reči o presudi Ratku Mladiću.

Vidojković kaže da se obratio i NUNS-u. Na pitanje da li su nadležni na prijetnje posljednji put reagovali, kaže da je tužilaštvo tada ocjenilo da ne postoji realna opasnost.

Preporučujemo za Vas