POGLEDAJTE Incident u Skupštini Srbije: Boško Obradović mišem gađao Martinovića

Dok je na izlazu Boško Obradović čekao Martinovića, on je nastavio da sjedi. Uslijedilo je i "verbalno koškanje" između Veroljuba Arsića i Obradovića
63 pregleda 0 komentar(a)
Boško Obradović, Foto: Betaphoto
Boško Obradović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 21.11.2017. 13:51h

Poslanik Dveri Boško Obradović nasrnuo je na poslanika SNS Aleksandra Martinovića mišem računara u incidentu u Skupštini Srbije, javlja N1.

Martinović je zaključio raspravu na Administrativnom odboru gde se prethodno raspravljalo o kaznama izrečenim poslanicima.

Pre toga, Martinović je oduzeo riječ Obradoviću, na šta je lider Dveri burno reagovao jer je, kako je rekao, imao još tri minuta vremena da govori, nakon čega je Martinovića gađao mišem od računara...

Dok je na izlazu Boško Obradović čekao Martinovića, on je nastavio da sjedi. Uslijedilo je i "verbalno koškanje" između Veroljuba Arsića i Obradovića.

Obradović: Ni miš nije istrpio nepravdu

Obradović je je nakon incidenta u Skupštini Srbije kazao da “čak ni kompjuterski miš nije uspio da istrpi toliku nepravdu“.

"U jednom trenutku kompjuterski miš je skočio i ujeo Aleksandra Martinovića za nos zato što čak ni kompjuterski miš nije mogao da istrpi toliko nepravdu, bahatost i osionost predsjednika odbora", rekao je Obradović u parlamentu.

Osim toga, Obradović je novinare pitao šta bi oni uradili da su bili na njegovom mjestu i da li bi dozvoli da ih neko, kako je rekao, gazi i ponižava. "Ja to ne mogu da dozvolim, ne mogu da dozvolim da neko oduzima riječ opoziciji i onemogućava građanima Srbije koji su za nas glasali da se čuje njihov glas u skupštini“, rekao je Obradović.

Bonus video: