Hrvatska: Kovid pozitivan umro dan pošto je pobjegao iz bolnice u kojoj je bio na kiseoniku

Poziv na intervenciju u naselju Hoto Ville na području Samobora je Hitna pomoć dobila u utorak poslijepodne, a po dolasku je zatekla pacijenta koji nije pokazivao znakove života

4921 pregleda 1 komentar(a)
Zagreb (ilustracija), Foto: Shutterstock
Zagreb (ilustracija), Foto: Shutterstock

Kovid pozitivan muškarac (53) umro je nedaleko od Zagreba pošto je dan ranije pobjegao iz zagrebačke bolnice u kojoj je bio priključen na kiseonik, objavili su danas hrvatski mediji.

Pozivajući se na policiju i zagrebačku Kliniku za infektivne bolesti, mediji navode da je on u ponedjeljak samovoljno napustio bolnicu, o čemu je bolnica obavijestila policiju.

Zagrebačka policija potvrdila je da je reagovala na dojavu, a da je u trenutku pronalaska, "unutar 24 časa", osoba umrla "u privatnom prostoru na području Samobora", prenijela je agencija Hina.

Poziv na intervenciju u naselju Hoto Ville na području Samobora je Hitna pomoć dobila u utorak poslijepodne, a po dolasku je zatekla pacijenta koji nije pokazivao znakove života. On je reanimiran, ali je nakon pola sata ekipa Hitne pomoći mogla samo da ustanovi smrt, rečeno je u Zavodu za hitnu medicinu.

Majka preminulog rekla je u vrijeme intevencije da je bio kovid pozitivan i da je pobjegao iz bolnice.

Bonus video: