Pojavio se video: Autom uletio u Knez Mihajlovu, "jurio ljude na ulici ne bi li ih zgazio"

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je novinarima da je vozač bio u alkoholisanom stanju sa 1,37 promila alkohola u krvi i da izgleda nije u pitanju teroristički akt
86 pregleda 13 komentar(a)
Automobil, Knez Mihajlova, Foto: Screenshot (YouTube)
Automobil, Knez Mihajlova, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 28.10.2017. 15:13h

Muškarcu (31) koji je jutros jurio automobilom "ford fokus" kroz pješačku zonu Knez Mihajlove ulice u Beogradu određeno je zadržavanje od 48 sati, rečeno je agenciji Beta u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Kako je navedeno, biće pregledani svi video zapisi sa kamera, uzete izjave svjedoka i utvrđen tačan razlog dešavanja, poslije čega će biti donijeta odlka o pritvoru.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović ranije danas novinarima u Pećincima je kazao da je vozač bio u alkoholisanom stanju sa 1,37 promila alkohola u krvi i da izgleda nije u pitanju teroristički akt.

Muškarac star 31 godinu jutros je u sedam časova automobilom uletio u pješačku zonu u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu i povrijedio jednu djevojku (21).

Autom je jurio pješačkom zonom, a potom udario u čelični stub i sam zadobio povrede.

Očevici su reporteru Radio televizije Srbije (RTS) rekli da je vozač "jurio ljude na ulici ne bi li ih zgazio".

Očevici su takođe izjavili da je vozač "forda" bio prethodno tučen i maltretiran od strane pet mladića i da je vozilom za njima uletio u pješačku zonu.

Vozač je uništio tri bašte kafića.

Bonus video: