"pošto je država uspjela da razbije velike narko kartele"

Vulin: Zvicer želi da se osveti Vučiću, imamo pretpostavke gdje se nalazi

Prema njegovim riječima, taj politički šef nije u Srbiji, već je "dio struktura vlasti nekih nama bliskih država" i da je on "čovjek koji već decenijama rukovodi sličnim ljudima kao što je Radoje Zvicer"

13146 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Betaphoto
Foto: Betaphoto

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da organizovana kriminalna grupa, koju navodno predvodi Radoje Zvicer, "želi da se osveti predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pošto je država uspjela da razbije velike narko kartele".

Vulin je za Radio-televiziju Srbije rekao da postoje "vrlo osnovane pretpostavke gdje se nalazi Zvicer" i ponovio da "on ne radi sam, već da ima političkog šefa".

Prema njegovim riječima, taj politički šef nije u Srbiji, već je "dio struktura vlasti nekih nama bliskih država" i da je on "čovjek koji već decenijama rukovodi sličnim ljudima kao što je Radoje Zvicer".

Na pitanje o kome se radi, ministar je kazao da "ne bi bilo korektno da izlazi sa imenima prije nego što se podigne optužnica".

"Više je nego jasno da ljudi kao što je Zvicer nisu ni nastali ni postali bez aktivnog učešća politike i bez uloge u sprovođenju odgovoarajuće politike", naveo je Vulin.