U Sarajevu zbog prodaje droge uhapšen policajac raspoređen na obezbjeđenju Predsjedništva BiH

"Osumnjičen je za krivično djelo neovlaštenog prometa opojnih droga, sa koruptivnim elementima koji su uključivali zloupotrebu službenog položaja i policijske uniforme", naveli su iz Tužilaštva BiH

3905 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija Kantona Sarajevo uhapsila je danas pripadnika državne Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, osumničenog za krijumčarenje i prodaju veće količine narkotika, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

"Osumnjičeni pripadnik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH je pod istragom Tužilaštva BiH i državne Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) SIPA-e i osumnjičen je za krivično djelo neovlaštenog prometa opojnih droga, sa koruptivnim elementima koji su uključivali zloupotrebu službenog položaja i policijske uniforme", naveli su iz Tužilaštva BiH.

Osumnjičeni se tereti da je djelovao kao dio organizovane mreže za prevoz, krijumčarenje i prodaju većih količina narkotika, ukljućujući opojnu drogu "spid" i druge vrste narkotika.

U saopštenju se navodi da je uhapšen dok je obavljao "redovne aktivnosti osiguravanja čuvanog objekta".

Sarajevski mediji naveli su da je uhapšen državni policijski službenik raspoređen na obezbjeđenju zgrade Predsjedništva BiH.

Bonus video: