Šapić: Ako Nestorović nije raspoložen za razgovor, ići ćemo na nove izbore u Beogradu

Šapić je naveo da SNS, prema 57-58 odsto obrađenih glasova, na beogradskim izborima ima između 38 i 39 odsto glasova.

20995 pregleda 3 komentar(a)
Sa jednog od birališta u Beogradu, Foto: Reuters
Sa jednog od birališta u Beogradu, Foto: Reuters

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Srbija ne sme da stane" okupljene oko Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić izjavio je noćas da, ukoliko lista "Mi - Glas iz naroda" Branimira Nestorovića ne želi razgovore o budućoj gradskoj vlasti, da je SNS spreman za nove beogradske izbore.

Šapić je novinarima u izbornom štabu SNS, kako je prenio portal N1, rekao da je ta stranka otvorena za razgovor sa Nestorovićem i dodao da lista Nestorovića i "Srbija protiv nasilja" imaju "potpuno suprotne nacionalne stavove".

"Naša vrata su otvorena, spremni smo da razgovaramo s njima, mislim da većih prepreka ne bi trebalo da bude, ukoliko oni budu raspoloženi. Ako ne, nećemo da plačemo, ako ćemo nove izbore, ići ćemo na nove izbore", kazao je Šapić.

Naveo je da SNS prema 57-58 odsto obrađenih glasova na beogradskim izborima ima između 38 i 39 odsto glasova.

"Srbija protiv nasilja ima između 32,7 i 33,1 - otprilike pet procenata razlike u ovom momentu. Razlika u ovom slučaju neće biti manja od četiri odsto kada se završi izborni proces", kazao je on.

Dodao je da je treća koalicija NADA sa 5,7 do šest odsto, četvrti Nestorović sa 5,4 i posljednji iznad cenzusa SPS sa oko pet odsto.

Bonus video: