Represent Communications PR agencija godine u Srbiji

Direktor agencije dr Borislav Miljanović kazao je da je nagrada priznanje da su prošle godine od svih kolega u struci najviše naučili i najviše napredovali
84 pregleda 0 komentar(a)
PR Represent Communications, Foto: Facebook.com
PR Represent Communications, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 17.05.2018. 14:03h

Agencija Represent Communications proglašena je sinoć za PR agenciju godine u Srbiji na 21. po redu dodjeli godišnjih nagrada Društva Srbije za odnose s javnošću – PRiZNANJE 2018, prenosi bizlife.rs.

Direktor Represent Communications dr Borislav Miljanović kazao je da je nagrada za agenciju priznanje da su prošle godine od svih kolega u struci najviše naučili i najviše napredovali.

“Nagrada za agenciju godine je priznanje, a tako se i sama nagrada zove, da smo prošle godine od svih kolega u struci najviše naučili i najviše napredovali. Hvala našim klijentima što nam vjeruju i sve više ulaze u digitalne promjene koje mi kroz content marketing sve ćešće nudimo. Vjerujem da će nam ova nagrada dati dodatno ubrzanje za još brzi razvoj prve digitalne platforme Contento i dalji razvoj naše regionalne mreže koja sada pokriva zemlje. Velika je čast biti najbolji u poslu kojim se bavite i hvala kolegama iz struke što su tako laskavo priznanje dodeli našem Represent timu”, kazao je Miljanović.

Bonus video: